Kaffepengar för er. En framtid för andra.

Erbjud era kunder Sveriges snällaste kaffe. Beans & Brains från Svanfeldts Coffee är för alla som gillar bra kaffe, har en hjärna och hjärtat på rätt ställe.

Varje kopp tillfaller Hjärnfonden.

Beans & Brains skapades utifrån ambitionen att göra världen till en lite bättre plats. Hur? Vi, grundarna David och Ditte, är föräldrar till en underbar dotter som föddes med en grav CP-skada. Därför var det en självklarhet att en stor del av intäkterna, 10 kr/kg, skulle skänkas till förmån för Hjärnfondens forskning om hjärnans sjukdomar, i synnerhet de som drabbar barn.

Som rutinerat kaffeproffs, David, och etablerad influencer, Ditte, insåg vi att förutsättningarna fanns för att göra skillnad på riktigt. Att tillsammans skapa ett premiumkaffe som gör morgondagen ljusare för vår dotter och andra barn i hennes situation. Beans & Brains har redan gjort avtryck – vi har sålt över 3300 kilo kaffe. En digital närvaro, personlig kontakt och hög nivå av igenkänning som underlättar för alla butiker som erbjuder Beans & Brains i sitt kaffesortiment.

Gör skillnad. Anslut till vår kafferörelse.

Ett kaffe att avnjuta. Eller ge bort.

Vid sidan av hög kvalitet till ett överkomligt pris är Beans & Brains en fröjd för ögat. Kaffet levereras i smakfulla påsar på 250 gram. Den mindre förpackningsstorleken bevarar den goda smaken och är en perfekt present eller pick-up-produkt för era kunder. Beans & Brains är ett lika bra presentalternativ som chokladasken, vinflaskan eller grattiskortet.

En gåva som ger ringar på vattnet. Det pris ni köper kaffet för innebär ett bidrag på 2,5 kronor per påse och 10 kronor per kilo, bidraget till Hjärnfonden, som vi står för, är förstås inräknat. Det är inte bara kaffepengar.

Ett gott kaffe.
I alla led.

Ge era kunder möjligheten att göra ett medvetet val. Svanfeldts Coffee är ett hållbart kaffe som är producerat på ett schysst sätt, av människor med goda arbetsvillkor. Vår certifiering från Rainforest Alliance är ett bevis på vår strävan för en miljövänlig och socialt rättvis kaffeindustri.

Kaffe? Hjärna!