Tillsammans är vi starka.
Tillsammans kan vi göra skillnad.

3 koppar om dagen, 9 kilo per person om året. Vägen till svenskarnas hjärta går tveklöst via kaffet. På Svanfeldts Coffee vill vi inte bara höja kvaliteten på nationaldrycken utan även göra världen lite bättre – kopp för kopp. Gott kaffe som gör gott.

Vill du vara med på resan?

Beans & Brains är kaffet som är gott och gör gott. 10 kronor för varje kilo kaffe vi säljer går till Hjärnfondens forskning. Det är ingen slump att vi gjort ett kaffe för hjärnforskningens skull. Vi, David och Ditte, påminns varje dag om varför det är så oerhört viktigt att vi lär oss mer om hjärnan och dess sjukdomar.

Vår dotter fick en hjärnblödning när hon låg i magen och föddes med en grav CP-skada. Beans & Brains är en hyllning till henne och förhoppningen om en bättre morgondag för andra barn i hennes situation.

Gensvaret har varit otroligt. Vi har redan sålt mer än 3.300 kilo av Sveriges snällaste kaffe. Något som inte hade varit möjligt utan vårt nätverk av trogna B&B-ambassadörer. Men resan har bara börjat. Om vi ska kunna göra skillnad på riktigt behöver vi din hjälp. Skulle du vilja använda din plattform för en god sak? Vill du ge ditt stöd till en rörelse där kaffepengar kan göra verklig skillnad? Vill du vara med och säkra hjärnforskningens framtid?

Vi är en kafferörelse för hjärnan – som drivs med hjärtat.

Varför bör jag bli
B&B-ambassadör?

  • För att jag vill
  • Ensam är inte stark - tillsammans gör vi skillnad
  • Som ambassadör blir du en del av ett nätverk som består av några av Sveriges mest framgångsrika plattformar inom respektive område
  • För att vi gör Sveriges godaste och snyggaste kaffe
  • För den goda saken – 10 kr per kilo kaffe tillfaller Hjärnfonden

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Beans & Brains –
det goda kaffet som gör gott.

För att kalla sig för ett gott kaffe så måste man självklart göra rätt för sig. Beans & Brains är certifierade av Rainforest Alliance – ett rättvist, hållbart och oberoende producerat kaffe.